Emulsan Vitamine D3

Voor gezonde botten en sterke afweer!

Moedermelkstructuur Vitamine D3 draagt bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding - en indirect draagt het daarmee bij aan sterke botten. Maar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vitamine D3 ook het immuunsysteem helpt.

De vitamine ondersteunt het immuunsysteem op celniveau: het speelt bijvoorbeeld een rol bij fagocytose, het proces waarin een cel (zoals een witte bloedcel) bacteriën en andere indringers buiten gevecht stelt. Dat maakt het extra relevant dat uw vitamine D3-gehalte op peil is.

Voldoende vitamine D3?

Normaalgesproken maakt uw huid zelf vitamine D3 aan. Vette vis zoals haring, makreel en zalm is ook een bron van vitamine D3. Als u een gezonde levensstijl heeft, hoeft u zich waarschijnlijk dus geen zorgen te maken over een eventueel tekort. Maar er zijn omstandigheden dat een extra inname van vitamine D3 nuttig kan zijn. Zo beveelt de Gezondheidsraad senioren en mensen met een donkere huidskleur aan om extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Of u extra inname nodig heeft, hangt af van uw omstandigheden. Uw arts of therapeut kan u daarover informeren.

Emulsan Vitamine D3...

  • draagt bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding
  • verhoogt de opname van kalk in de botten
  • helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen
  • is goed voor de werking van de spieren
  • is geschikt voor kinderen en ouderen
  • is geschikt voor vegetariërs

Zéér hoge beschikbaarheid

Heeft u extra vitamine D3 nodig, dan is het goed stil te staan bij de vorm waarin u die inneemt. Die bepaalt namelijk de zogenaamde biologische beschikbaarheid, oftewel: hoe goed is het lichaam in staat de vitamine op te nemen?

SanoPharm Emulsan Vitamine D3 bestaat uit een op moedermelk gelijkende emulsie met een zéér hoge biologische beschikbaarheid – tot wel 10 keer hoger dan die van bijvoorbeeld tabletjes vitamine D3. Wanneer u de Emulsan Vitamine D3 oraal toedient (rechtstreeks in de mond druppelen, inspeekselen en doorslikken) komt de vitamine via het lymfestelsel rechtstreeks in de bloedbaan terecht, zonder de lever te passeren. Binnen 8 minuten zijn de vitaminen in de bloedbaan opgenomen. Het lichaam zet de opgenomen vitamine D3 om in een actieve en bruikbare vorm.

Emulsan Vitamine D3

Emulsan Vitamine D3

Per verpakking slechts€ 19,95
inhoud per verpakking 10 ml = 240 druppels!

Bestellen
Unieke micro-emulsievorm voor de beste opname! Voor gezonde botten en sterke afweer.

Ervaring met Emulsan Vitamine D3?

Deel uw ervaring met anderen via GezondDirect.nl.
Ervaring delen

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd