Padma Basic

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen:

Wat is de juiste dosering en wijze van inname?

Tenzij de arts anders voorschrijft, begint u met 2 capsules 3x daags, ingenomen met voldoende vloeistof zo’n half uur tot een uur voor de maaltijd. Zodra u duidelijke verbetering waarneemt, kan de dosering worden teruggebracht tot 1 à 2 capsules per dag. Hebt u problemen met slikken dan kunt u de capsules in lauwwarm water oplossen. Bij maagdarmstoornissen kunnen de capsules tijdens de maaltijd worden ingenomen met voldoende vloeistof (bij voorkeur gekookt lauwwarm water). Soms is het noodzakelijk de dosering te verlagen. Als de dosering door een arts of therapeut is voorgeschreven, overleg een eventuele aanpassing in de dosering dan met hem/haar.

Wanneer kan ik verbetering verwachten?

Op die vraag is geen algemeen antwoord te geven. Sommigen hebben al na twee weken verbeteringen gemerkt, terwijl dat bij anderen pas na een of twee maanden het geval was. Maar op z’n minst na drie maanden zou er sprake moeten zijn van duidelijk merkbare verbeteringen. De beste resultaten worden geboekt wanneer u Padma Basic regelmatig inneemt.

Hoe lang moet ik het middel blijven gebruiken?

U merkt vanzelf wel dat er verbetering optreedt. Daarna kunt u gemakkelijk zelf vaststellen bij welke dosering deze verbetering op peil blijft of zich verder doorzat. Als het innemen van het middel u plotseling gaat tegenstaan is dat een aanwijzing van het lichaam dat u er misschien beter mee kunt stoppen. Overigens, Padma Basic is een langzaam en mild werkend kruidenmiddel. Er lijkt geen enkel bezwaar te bestaan tegen langdurig dagelijks gebruik gedurende verscheidene maanden. Bij allergische reacties en het gebruik van andere medicatie is het altijd zaak met u arts of therapeut te overleggen.

Kan ik Padma Basic tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding gebruiken?

Er zijn geen risico’s bekend. Maar omdat er geen systematisch wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is, is het altijd het veiligst om indien mogelijk tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding geen geneesmiddelen te gebruiken. Overleg altijd met uw arts/therapeut.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

Soms komen maagdarmverstoringen voor. In een hoogst enkel geval hebben patiënten die daarvoor gevoelig zijn bevingen en een geringe onrust gemeld.

Kan Padma Basic met andere geneesmiddelen worden gebruikt?

Ja. Wisselwerking met andere geneesmiddelen zijn tot nu toe niet waargenomen en ook niet te verwachten. Maar het is aan te bevelen een tussenpoos van anderhalf tot twee uur aan te houden tussen het innemen van Padma Basic en elk ander geneesmiddel.

Is Padma Basic ook voor diabetici geschikt?

Ja. Het bevat geen lactose en is glutenvrij.

Wordt Padma Basic voor zelfmedicatie gebruikt?

Ja. Padma Basic is zonder recept verkrijgbaar. Natuurlijk doet u er altijd goed aan om, als u onder behandeling van een (natuur)arts of therapeut bent, deze in te lichten over het gebruik van andere geneesmiddelen of gezondheidsproducten. Als u denkt dat het effect van het middel te sterk of te zwak is, als u allergisch bent of als u ook andere vrij verkrijgbare geneesmiddelen gebruikt, win dan altijd advies in van uw arts of therapeut.

Kan Padma Basic aan kinderen worden gegeven?

Ja. De dosering wordt aangepast aan de leeftijd en het gewicht van het kind. In de regel zijn 1 à 2 capsules een of twee keer per dag wel voldoende, zo mogelijk ingenomen vóór de maaltijd. De capsules kunnen gemakkelijk worden geopend en de inhoud van de capsule kan bijvoorbeeld worden vermengd met wat geprakte banaan of biogarde.

Waarom heeft Padma Basic zo'n eigenaardige geur en smaak?

Tibetaanse geneesmiddelen worden samengesteld volgens de leer van de vijf elementen. Elk geneesmiddel heeft een bepaalde smaak, afhankelijk van de overheersende bestanddelen. Ook de smaak heeft een zeker effect op het menselijke organisme.

Hoe wordt Padma Basic vervaardigd?

Het verwerken van kruiden moet zorgvuldig en voorzichtig gebeuren onder de juiste omstandigheden en door goed opgeleid personeel. De gecontroleerde grondstoffen worden vermalen, vermengd en in capsules verwerkt. Vervolgens worden de capsules hygiënisch verpakt en tegen vocht beschermd in blisters. Een andere manier om ze veilig en goed te verpakken is er niet.

Waar komen de planten vandaan?

Sommige planten worden op een biologische manier gekweekt in Zwitserland. De andere kruiden zijn afkomstig uit verschillende delen van Europa, India en Midden-Amerika.

Hoe wordt ervoor gezorgd dat Padma Basic de juiste planten in de juiste hoeveelheden bevat en er geen verontreinigingen in zitten?

Tijdens het productieproces speelt een zorgvuldige kwaliteitsbewaking een buitengewoon belangrijke rol. Padma AG werkt volgens internationaal erkende richtlijnen. Op de toepassing daarvan wordt toegezien door de overheid. Alle grondstoffen, productiefasen en de eindproducten worden gecontroleerd met behulp van moderne onderzoeksmethoden. Er wordt ook zorgvuldig gecontroleerd op de aanwezigheid van resten pesticiden, zware metalen, bacteriën, schimmels en aflatoxinen. Uiteraard mag geen van deze stoffen in de kruiden voorkomen!

Welke toevoegingen bevat het product?

Door gebruik te maken van capsules, bevat Padma Basic geen enkele hulpstof. De capsules zijn vervaardigd uit streng gecontroleerde gelatine.

Hoelang kan ik Padma Basic bewaren?

Padma Basic moet u alleen gebruiken tot aan de houdbaarheidsdatum. Op de verpakking staat die bij ‘T.h.t. (Tenminste houdbaar tot) einde (jaartal)’. Bewaar de capsules in de gesloten kartonnen verpakking (donker) op een droge plaats en bij kamertemperatuur (15-25 °C).

Heeft u een andere vraag?

Stel uw vraag
Padma 28

Padma Basic

Per verpakking van 200 capsules € 49,00
Verpakking is goed voor een maand gebruik!

Bestellen, uw wordt naar de speciale Padma-site geleid.
Beproefde kruidencombinatie gebaseerd op eeuwen oude Tibetaanse Gezondheidsleer.
Uw ervaring telt Daarom is het mogelijk om via onze website uw ervaring met anderen te delen.
Lees verder

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd