Padma Basic

Padma Basic - een beproefde kruidencombinatie

Padma is Tibetaans voor Lotus. Het cijfer 28 staat voor het nummer in het Tibetaanse receptenboek waaronder de receptuur voor dit preparaat is beschreven. Dit receptenboek is in de tweede helft van de 19e eeuw via Rusland en Polen in het westen terechtgekomen. De Zwitserse firma Padma AG heeft de rechten verworven voor dit receptenboek en brengt twee recepten hieruit op de markt, waaronder Padma Basic.

Padma Basic is een mengsel van 20 kruiden en mineralen. De kruiden zijn gedroogd en gemalen maar verder onbewerkt. Padma Basic bevat waardevolle plantaardige verbindingen als antioxidanten (tannine), vitaminen en werkstoffen die de doorbloeding verbeteren en het immuunsysteem stimuleren. Het kruidenpreparaat is oorspronkelijk in Tibet ontwikkeld om de gevolgen van een eenzijdig dieet van veel vlees en vet, te compenseren.

De stofwisseling en ons immuunsysteem produceren aan de lopende band oxidanten. Dit zijn vrije zuurstofradicalen die de celmembranen beschadigen. Het is dus zaak dat deze radicalen zo gauw mogelijk onschadelijk worden gemaakt. Antioxidanten verbeteren de doorbloeding doordat ze voorkomen dat geoxideerde vetten in de bloedbaan zich gaan vastzetten aan de vaatwanden.

Planten zijn, naast vitaminen E en C, een uitermate belangrijke bron van antioxidanten. Maar een dieet van vaak geraffineerd voedsel levert te weinig antioxidanten. Voedingssupplementen zijn dan aangewezen om een tekort aan te vullen. Vooral in situaties waarin langdurige stress een rol speelt.

Padma Basic bevat de juiste combinatie plantaardige bestanddelen die nodig zijn om de antioxidanten op peil te houden, hetgeen belangrijk is om een gezonde doorbloeding te behouden. Ook is duidelijk geworden dat verschillende plantaardige stoffen bijdragen aan het optimaal functioneren van ons immuunsysteem. U kunt Padma Basic gaan gebruiken bij de eerste tekenen zoals tintelingen, kriebelingen, een zwaar gevoel en spanning in de benen en armen, stijfheid van handen en voeten en kuitkramp.

Er zijn verschillende situaties die het lichaam uit balans kunnen brengen. Pieken van inspanning (zoals bij sport of veel werk), stressvolle situaties en bepaalde ziekten en aandoeningen vormen een serieuze uitdaging voor ons lichaam en kunnen tot versnelde slijtage leiden. Maar als we na zo'n situatie het lichaam voldoende rust bieden, kan het zichzelf weer opbouwen en kunnen de cellen regeneren. Voldoende plantaardige beschermende bestanddelen binnen krijgen kan de negatieve effecten van het aftakelingsproces afwenden en de tijd terugbrengen die het lichaam nodig heeft om weer te herstellen. Padma Basic bevat die plantaardige bestanddelen in de juiste combinatie.

De in Padma Basic verwerkte kruiden worden door de producent in Zwitserland gemalen, zorgvuldig onder receptuur gemengd en tot tabletten geperst. Alles volgens farmaceutische Good Manufacturing Practices. Enkele kruiden worden in de Zwitserse Alpen zorgvuldig op biologische wijze geteeld, andere worden uit diverse Europese landen, uit Zuid-Amerika en uit India geïmporteerd. De kwaliteit van de grondstoffen wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gecontroleerd

Uit diverse klinische onderzoeken is gebleken dat Padma Basic een gunstige invloed heeft op hart en bloedvaten. Padma Basic houdt de bloedvaten schoon en elastisch en bevordert de doorbloeding.

Zie www.pubmed.com. Toets Padma 28 in het zoekvenster in en te beginnen met het meest recente onderzoek verschijnt een lijst met gepubliceerde onderzoeken.

Padma 28

Padma Basic

Per verpakking van 200 capsules € 49,00
Verpakking is goed voor een maand gebruik!

Bestellen, uw wordt naar de speciale Padma-site geleid.
Beproefde kruidencombinatie gebaseerd op eeuwen oude Tibetaanse Gezondheidsleer.
Uw ervaring telt Daarom is het mogelijk om via onze website uw ervaring met anderen te delen.
Lees verder

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd