Padma Basic

Doorbloeding en weerstand verbeteren levensnoodzakelijk

Padma 28 Bloed voert zuurstof en voedingsstoffen aan naar de cellen overal in het lichaam. Op de terugweg neemt het bloed allerlei afvalstoffen mee naar de lever en nieren zodat die afvalstoffen via de urine en ontlasting kunnen worden uitgescheiden.

Voor de organen, spieren en gewrichten is een goede doorbloeding van levensbelang. Hoe beter de conditie van ons bloedvatenstelsel is, hoe beter het lichaam overal functioneert.

Leeftijd, eetgewoonten (verkeerde vetten), te weinig beweging en aangeboren zwakte van de bloedvaten zijn er vaak de oorzaak van dat de doorbloeding, vooral in de haarvaten bij de organen, gewrichten en in de ledematen, vermindert. De bloedvaten verliezen hun elasticiteit en er zetten zich vetten af tegen de binnenkant van de vaatwand. Dat maakt de doorgang voor het bloed nauwer.

Veel mensen merken dat in de benen. Die voelen dan gauw moe en zwaar aan. Soms veroorzaakt een stolsel een volledige afsluiting van een bloedvat. De weefsels rond die afsluiting krijgen geen zuurstof en voedingsstoffen meer en sterven af.

Het is dus van levensbelang dat we onze bloedvaten zoveel mogelijk soepel en schoon houden. Een zeker verlies van elasticiteit en flexibiliteit komt onvermijdelijk met de jaren.

Stress is ook een factor die niet onderschat moet worden. Als gevolg van stress heeft ons lichaam behoefte aan extra waardevolle voedingsstoffen. Onze weerstand staat onder druk en kan een steuntje in de rug goed gebruiken. Door verstandige leef- en eetgewoonten kunt u heel wat doen om de bloedvaten en het immuunsysteem in goede conditie te houden.

Wat houdt de bloedvaten in goede conditie? Allereerst díe stoffen die ervoor zorgen dat de bloedvaten zich gemakkelijk kunnen vernauwen en verwijden. Ze moeten niet verharden of verkalken (arteriosclerose). In dit verband is het belangrijk te voorkomen dat zich vetten afzetten aan de binnenwand van de aderen. Bepaalde stoffen zoals enzymen, tanninen, vitaminen en mineralen uit ons voedsel spelen daarbij een belangrijke rol. Onder andere doordat ze als antioxidanten vrije radicalen onschadelijk maken en de cellen en het immuunsysteem gezond houden.

Padma Basic (voorheen Padma 28) is een Tibetaans kruidenpreparaat dat 20 verschillende plantaardige bestanddelen bevat die de conditie van de vaatwanden gezond houden, een antioxidatieve werking hebben en de weerstand bevorderen.

Padma 28

Padma Basic

Per verpakking van 200 capsules € 49,00
Verpakking is goed voor een maand gebruik!

Bestellen, uw wordt naar de speciale Padma-site geleid.
Beproefde kruidencombinatie gebaseerd op eeuwen oude Tibetaanse Gezondheidsleer.
Uw ervaring telt Daarom is het mogelijk om via onze website uw ervaring met anderen te delen.
Lees verder

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd