Neurapas® Balance

Neurapas balance, unieke drie-in-een combinatie

Tijdens het zoeken naar de oorzaak van je down voelen, is het nuttig iets te doen om de meest vervelende verschijnselen (onbestemde onrustgevoelens, je angstig voelen, slecht slapen en dergelijke) op te heffen of zoveel mogelijk te verminderen.

Neurapas® balance bevat drie werkzame bestanddelen die elkaar aanvullen en versterken en die daarbij helpen.

Heel bekend in dit verband is Sint-Janskruid (Hypericum perforatum) met als werkzame stof hypericine. Deze stof bevordert de concentratie aan serotonine en noradrenaline en verhoogt indirect ook de werking van GABA. Met aanzienlijk minder bijwerkingen dan synthetische anti-depressiva.

Wèl is gebleken dat hypericine de werking van bloedverdunnende middelen, de anticonceptiepil en andere geneesmiddelen kan beïnvloeden. Ook kan bij hoge doses overgevoeligheid voor zonlicht (rode huid en jeuk) optreden.

Alléén hypericum blijkt niet altijd even snel bevredigende resultaten op te leveren. Dit komt omdat hypericum primair van invloed is op de langzame neurotransmitters serotonine en noradrenaline en omdat het de snelle neurotransmitter GABA maar indirect beïnvloedt. Hypericum heeft normaal gesproken pas na vier tot zes weken merkbaar effect.

Daarom bevat Neurapas balance ook valeriaanextract (Valeriana officinalis) en passiflora-extract (Passiflora incarnata). Valeriaan is een natuurlijke rustgever, terwijl passiflora angstgevoelens vermindert en de slaap bevordert. Deze bestanddelen zijn snel werkzaam en overbruggen het aanslaan van hypericum. Bovendien versterken ze de werking van hypericum zodat een geringere dosering hypericum volstaat om hetzelfde effect te krijgen.

Samenstelling: 1 tablet bevat plantenextracten van Sint-Janskruid (Hypericum perforatum) 60 mg, passiebloem (Passiflora incarnata) 32 mg, valeriaan (Valeriana officinalis) 28 mg.

Gebruiksaanwijzing: indien niet anders geadviseerd: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1-3x daags 2 tabletten, kinderen van 6-12 jaar: 1-3x daags 1 tablet. Tabletten zonder kauwen met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Neurapas Balance

Neurapas Balance

2 verpakingen geen € 37,00
maar slechts € 32,00
Per doosje van 60 tabletten

Bestellen
Uniek drie-in-één product dat u helpt weer te genieten en u weer in balans te voelen.

Neurapas

Slechts € 18,50
per doosje
Per doosje van 60 tabletten

Bestellen
Ervaring met Neurapas? Deel uw ervaring met anderen via GezondDirect.nl.
Ervaring delen

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd