Neurapas® Balance

Neerslachtig

Neurapas Balance Het aantal mensen dat zich neerslachtig en somber voelt -en dat niet alleen een paar dagen of weken of na een moeilijke of verdrietige gebeurtenis in het leven, maar vaak langdurig en zonder duidelijk aanwijsbare oorzaken- neemt hand over hand toe.

In het jachtige leven vandaag de dag is vrijwel niemand gevrijwaard van stress, spanning en onrust. Dat kan lang goed gaan, maar op een gegeven moment breekt het ons toch op. We krijgen moeite met concentreren, moeite met slapen, voelen ons onrustig van binnen en merken dat we vaak somber en terneergeslagen zijn. De geestelijke balans is verstoord en we zitten in een dip.

Veel mensen blijven met deze klachten gewoon doorlopen. Je bent immers niet ziek, lichamelijk mankeer je niets. Je voelt je alleen neerslachtig en somber. Dat eventuele vage lichamelijke klachten (mede) ontstaan doordat je geestelijk niet lekker in je vel zit …, tja dat weten we wel maar we gaan er meestal aan voorbij.

Wat doe je eraan? Hoe kun je erger voorkomen?

Hoewel veel over de oorzaak van neerslachtige gevoelens nog lang niet duidelijk is, is wel helder dat stoornissen in de ingewikkelde neurotransmittersystemen in de hersenen een rol spelen. Neurotransmitters zijn stoffen die de verbindingen verzorgen tussen de zenuwcellen in de hersenen. Tekorten aan neurotransmitters als serotonine, noradrenaline en gamma-aminoboterzuur (GABA) blijken onrustige, neerslachtige, sombere en zwaarmoedige gevoelens te veroorzaken.

Neurapas balance bevat zuiver plantaardige bestanddelen die de aanmaak van deze neurotransmitters bevorderen en de werking ervan positief beïnvloeden. De werkzame stoffen in Neurapas balance zijn Sint-Janskruid, valeriaan en passiflora. Dit zijn drie planten die al heel lang bekend zijn om hun positieve werking bij klachten als je neerslachtig en somber voelen, angstgevoelens hebben, niet of slecht slapen en dergelijke. In Neurapas balance zitten extracten van deze planten in zorgvuldig afgewogen concentraties. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Neurapas balance bij neerslachtige, sombere gevoelens snel en zonder bijwerkingen verlichting brengt.

Neurapas Balance

Neurapas Balance

2 verpakingen geen € 37,00
maar slechts € 32,00
Per doosje van 60 tabletten

Bestellen
Uniek drie-in-één product dat u helpt weer te genieten en u weer in balans te voelen.

Neurapas

Slechts € 18,50
per doosje
Per doosje van 60 tabletten

Bestellen
Ervaring met Neurapas? Deel uw ervaring met anderen via GezondDirect.nl.
Ervaring delen

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd