Menoflavon®

Effectief bij overgangsverschijnselen

Menoflavon Opvliegers, slapeloosheid, humeurigheid, vaginale droogheid en innerlijke onrust! Veel vrouwen in de overgang ervaren deze verschijnselen. U ook? Wat doet u? Probeert u er het beste van te maken en neemt u de verschijnselen maar voor lief omdat ze er nu eenmaal bij horen? Of zou u er graag iets aan willen doen, maar liefst op natuurlijke basis?

De oorzaak van de bekende overgangsverschijnselen is dat uw lichaam het geslachtshormoon oestrogeen niet langer in dezelfde hoeveelheden meer aanmaakt. Daardoor komt het tot sterke schommelingen in de hormoonspiegel. Het lichaam raakt in de war en reageert met allerlei verschijnselen als opvliegers, slaapproblemen, vaginale droogheid en innerlijke onrust.
Het hormoontekort veroorzaakt ook veranderingen in en rond de organen. Deze veranderingen kunnen leiden vetaanzetting en zelfs urineverlies.
Nu is het opmerkelijk dat vrouwen in Azië veel minder last hebben van de overgang dan vrouwen in West-Europa. Hoe komt dat? Het antwoord op die vraag moeten we zoeken in het voedingspatroon.

In Azië eten mensen namelijk meer verse groente, granen en peulvruchten, waaronder soja, dan in ons deel van de wereld. En vooral in soja zitten veel isoflavonoïden. Isoflavonoïden zijn plantaardige hormonen die het lichaam in de overgangsjaren in balans houden.

Eind vorige eeuw is ontdekt dat de in Europa inheemse rode klaver (Trifolium pratense) rijk is aan isoflavonoïden, rijker zelfs nog dan soja. Op basis hiervan is menoflavon ontwikkeld. menoflavon‚ bevat een extract van rode klaver. Dit natuurzuivere voedingssupplement bevat de belangrijke isoflavonoïden en houdt uw lichaam in balans. Gebleken is dat het innemen van menoflavon‚ helpt bij typische verschijnselen tijdens de overgang zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en andere kenmerken. Dagelijks één capsule menoflavon‚ met 40 mg isoflavonoïden is al genoeg. In veel landen staat rode klaver gewoon als groente op het menu.

Menoflavon

Menoflavon

2 doosjes nu geen € 45,-
maar slechts € 39,- 30 capsules per verpakking

Bestellen
Rode klaverextract zeer effectief bij overgangsverschijnselen.

Menoflavon

Prijs € 22,50
per doosje
30 capsules per verpakking

Bestellen

Uw ervaring telt Daarom is het mogelijk om via onze website uw ervaring met anderen te delen.
Lees verder

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd