Kolorex Total Care

Candida, nuttig en nodig! Maar wel in evenwicht.

Kolorex Het woord 'candida' roept vast geen warme gevoelens bij u op. Toch hebben we allemaal candida - preziezer gezegd: candida albicans - in ons lichaam. Deze schimmel kan in de darmen geen kwaad en vervult er zelfs een nuttige rol. Maar hoe ervoor te zorgen dat deze schimmel nuttig blijft? Het krachtige natuurproduct Kolorex helpt uw lichaam om candida albicans in toom te houden.


In de regenwouden van Nieuw-Zeeland groeit de horopito of peperboom (Pseudowintera colorata). Ondanks de soms ongunstige omstandigheden op de grond – vochtig, warm, dus met veel potentieel schadelijke schimmels – is deze heester prima in staat om te overleven. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de horopito dat te danken heeft aan de stof polygodial in de bladeren.

Kolorex: met de kracht van horopito

Zo'n aanpak om schimmels in evenwicht te houden, is natuurlijk ook nuttig voor mensen, en dan specifiek voor candida albicans. Het Nieuwzeelandse onderzoeksinstituut Forest Herbs Research heeft daarom een speciaal procédé ontwikkeld om polyglodial uit horopito te winnen: Active Horopito-extract. Op basis van horopito heeft Forest Herbs vervolgens twee productlijnen ontwikkeld:

  • Kolorex Advanced Intestinal Care: softgel capsules die het lichaam helpen om candida albicans in de darmen op het juiste niveau te houden.
  • Kolorex Intimate Care: crème die het lichaam helpt om het delicate evenwicht in de vagina te bewaren.

Kolorex

Kolorex Total Care

Nu geen € 38,90 maar slechts € 33,90
Combinatie 30 capsules én 50 gram crème

Bestellen
Houdt goede en slechte bacteriën in darmen en vagina in evenwicht.

Advanced Intestinal Care

Eén verpakking
€ 19,95

30 caps. voor de darmen

Bestellen

Intimate Care

Eén verpakking
€ 18,95

Vaginale crème 50 gram

Bestellen

Ervaring met Kolorex? Deel ook uw ervaring met anderen via GezondDirect.nl.
Ervaring delen

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd