Innovazym

Unieke enzymcombinatie met extra vitaminen, mineralen en CoQ10

Innovazym Enzymen zijn essentieel voor ons immuunsysteem. Ze houden ook de conditie van ons bloed op peil, beschermen de huid tegen veroudering en helpen het cholesterolgehalte te verlagen. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat uw lichamen over voldoende enzymen beschikt! Innovazym, een uitgekiende combinatie van enzymen, vitaminen en mineralen, helpt uw lichaam om de 'enzymkracht' helemaal op peil te houden.

Bij alle processen in ons lichaam spelen enzymen een hoofdrol: ze activeren en controleren de benodigde reacties. Zonder enzymen geen stofwisseling, geen ademhaling, geen spierbeweging, geen groei, kortom: geen leven! Ook ons immuunsysteem en de lichaamseigen geneeskracht zijn in hun strijd tegen infecties, vaataandoeningen, auto-immuunziekten enzovoort afhankelijk van enzymen.

Hou de enzymkracht van uw lichaam op peil

De enzymen die we nodig hebben, krijgen we normaliter ‘vanzelf’ binnen. Ons lichaam bouwt enzymen op uit aminozuren, vitaminen, mineralen en hormonen. Door het eten van verse groenten en fruit krijgen we bovendien kant-en-klare enzymen binnen. Maar factoren als eenzijdige voeding, langdurige stress en intensief sporten kunnen ertoe leiden dat uw lichaam wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Het enzympreparaat Innovazym is erop gericht om juist bij die omstandigheden de enzymkracht van uw lichaam te ondersteunen.

Immuunsysteem

Innovazym bevat de plantaardige enzymen bromelaïne (gewonnen uit ananas) en papaïne (uit onrijpe papajavruchten), aangevuld met lysozym (een enzym uit kippeneieren). Het belang van juist deze enzymen is in talloze studies bevestigd. Zo zijn o.a. bromelaïne en papaïne betrokken bij het behouden van een gezonde doorbloeding, bij de productie van cytokinen (belangrijk onderdeel van het immuunsysteem) en is betrokken de spijsvertering. helpt het lichaam zich te ontdoen van afvalstoffen.
Wat Innovazym als enzympreparaat echter uniek maakt, is de combinatie met vitaminen en mineralen. De vitaminen A, B en C, het ‘vitamineachtige’ co-enzym Q10 en de mineralen zink en selenium in Innovazym beschermen tegen vrije radicalen, die door chemische reacties in het lichaam spontaan worden gevormd. De vitaminen van het B-complex zijn bovendien goed voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten.
Deze uitgelezen combinatie biedt optimale ondersteuning aan de lichaamseigen geneeskracht. Innovazym heefr een gunstige invloed op de bloedsomloop en helpt het lichaam het cholesterolgehalte te verlagen. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Kortom, met Innovazym houdt u uw lichaam gezond en weerbaar!

Innovazym

Innovazym

Nu geen € 58,95,- maar slechts € 53,95 Per doosje van 210 tabletten

Bestellen

Extra enzymen, vitaminen en mineralen voor een gezond en weerbaar lichaam
Uw ervaring telt Daarom is het mogelijk om via onze website uw ervaring met anderen te delen.
Lees verder

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd