Basentabs pH-Balance

Bevordert een gezond zuur/base-evenwicht in uw lichaam

Basentabs We staan er niet altijd bij stil, maar voor uw lichaam is een goed zuur/base-evenwicht essentieel en bepalend voor de juiste chemie in uw stofwisseling. Idealiter is de zuurgraad van ons lichaam enigszins basisch of alkalisch. Hoe zorgt u ervoor dat dat u op dat ideale niveau blijft? Basentabs pH-Balance biedt extra ondersteuning!

Omdat een juist zuur/base-evenwicht zo belangrijk is, doet uw lichaam er alles aan om het basische niveau vast te houden. Daarvoor kan het gebruikmaken van (basische) mineralen in het bloed. En als er te weinig van die 'vrije' mineralen beschikbaar zijn, zal uw lichaams buffers aanspreken om het evenwicht te behouden. Die buffers zijn bijvoorbeeld de mineralen in uw botten.

Help uw lichaam een handje

Hoe zorgt u ervoor dat uw lichaam het juiste evenwicht gemakkelijk kan bewaren? Probeer u in ieder geval te houden aan de volgende algemene leefregels:

  • Zorg voor een afwisselend en gebalanceerd dieet, met 75% basenvormende voedingsmiddelen, vooral veel fruit
  • Gebruik bij het bereiden van de maaltijden weinig zout, geen suiker en weinig vet
  • Eet langzaam en kauw goed
  • Drink minimaal 2 l mineraalwater zonder koolzuur of kruidenthee zonder suiker
  • Zorg voor voldoende beweging in de frisse lucht (zie ook Wellness-tips hieronder)
  • Vermijd stress, voorkom ergernis en denk positief

Extra ondersteuning!

Ter ondersteuning van een gezond zuur/base-evenwicht kunt u echter ook Basentabs pH van Pascoe gebruiken. Basentabs pH bevat mineralen als magnesium, calcium en natrium die een goed zuur/base-evenwicht actief bevorderen. Zo blijft u heerlijk in balans!

Wellness tips


Beautydag

Beautydag

Gun uzelf een beautydag in een thermaalbad of sauna. Een bezoekje aan de sauna ondersteunt de zuuruitscheiding via de huid. U kunt ook een Basenbad nemen bijvoorbeeld met natriumhydrogencarbonaat.

Masker

Citroen-appelmasker

Rasp een appel en vermeng het raspsel met een eetlepel citroensap en wat honing. Breng het mengsel meteen als masker aan en laat het een kwartier intrekken. Spoel het daarna met lauwwarmwater af. Zo'n citroen-appelmasker is reinigend, verfrissend en vochtinbrengend.Oliemassages

Oliemassage

Regelmatige massages met olie verlagen de stress en maken ons weer bewust van ons lichaam. Vooral de huidstofwisseling wordt erdoor gestimuleerd, hetgeen helpt om de overtollige zuren weg te werken. Verder helpen massages om verkrampingen weer los te maken en bevorderen een gezonde en verkwikkende slaap. Oliemassages herstellen de harmonie tussen onze gevoelens en maken de geest weer vrij.

Gymnastiek

Gymnastiekoefeningen

Door een combinatie van joggen en gymnastiekoefeningen schakelt u uw stofwisselingen in een hogere versnelling en spreekt u tegelijkertijd uw vetreserves aan. Duurtraining zorgt ervoor dat door transpiratie overtollige zuren via de huid het lichaam verlaten.joggen

Joggen of wandelen

Zorg ervoor dat u tijdens de Basentabskuur van drie maanden regelmatig beweegt. Ideaal is als u eenmaal per dag flink transpireert omdat daardoor de overtollige zuren uitgescheiden kunnen worden. Of u nu gaat joggen, wandelen, zwemmen of dansen - bewegen stimuleert de stofwisseling en u voelt zich stukken fitter en vitaler.
Basentabs

Basentabs pH-Balance

2 verpakingen geen € 27,90
maar slechts € 24,40
100 tabletten per verpakking

Bestellen
Mineralenpreparaat om de zuurgraad (pH) van uw bloed op peil te houden.

Basentabs

Prijs € 13,95
per doosje
100 tabletten per verpakking

Bestellen

Voedingsmiddelen- tabel

Informatie over voedselproducten en hun base/zuur-inhoud

Bekijk tabel
Ervaring met Basentabs? Deel uw ervaring met anderen via GezondDirect.nl.
Ervaring delen

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd