Anthozym Petrasch

Natuurlijk concentraat voor meer energie

Rode bieten Voelt u zich moe en lusteloos? Beschikt u nog maar over een fractie van de energie die u normaal heeft? Dan kan uw lichaam wel een opkikker gebruiken! Anthozym Petrasch, een geconcentreerd sap van rode bieten en zwarte bessen met rechtsdraaiend melkzuur, helpt uw lichaam op een gezonde en heel natuurlijke manier bij vermoeidheid. Anthozym Petrasch voorziet het lichaam van extra ijzer én beschermt het tegen vrije radicalen.

Om u fit te voelen, is een goede celademhaling essentieel. Dit is het proces waarbij de cel energie vrijmaakt uit stoffen als glucose en vetzuur. Hoe houdt u de celademhaling op peil?

Gebruik Anthozym Petrasch...

  • om aan te sterken na ziekte
  • bij verlies aan vitaliteit
  • ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
  • om het immuunsysteem te stimuleren
  • voor meer energie

Hou ijzer op peil en bestrijd vrije radicalen

Allereerst is het belangrijk dat uw lichaam over voldoende ijzer beschikt. Voor zijn 'ademhaling' heeft de cel zuurstof nodig en die wordt aangevoerd door hemoglobine, een eiwit in uw rode bloedcellen. Maar de hemoglobine is weer afhankelijk van ijzer: het is het ijzerion in de hemoglobine dat de zuurstof of koolmonoxide tijdens het transport aan zich bindt.
Een tweede manier om de celademhaling gezond te houden is door ervoor te zorgen dat uw lichaam de zogenaamde vrije radicalen in bedwang houdt. Die kunnen namelijk gemakkelijk de celademhaling verstoren.
Nu beschikt het lichaam van een gezond persoon over voldoende ijzer. Ook is het normaliter prima in staat om vrije radicalen af te vangen. Maar als uw lichaam om welke reden dan ook wel wat ondersteuning kan gebruiken, dan is Anthozym Petrasch de ideale steun in de rug. Het voorziet het lichaam van extra ijzer en beschermt het tegen vrije radicalen.

Zuiver plantaardig

Anthozym Petrasch is een hooggeconcentreerd extract van rode bieten, zwarte bessen en rechtsdraaiend melkzuur. Dit zuiver plantaardige product voorziet het lichaam van juist die stoffen om de celademhaling te ondersteunen. Extra ijzer en andere mineralen, spoorelementen en vitaminen dragen bij aan voldoende aanmaak van onze bloedcellen, inclusief hemoglobine. Ook helpen ze bij het afvangen van vrije radicalen. Dat is niet alleen belangrijk voor de celademhaling, maar ook voor uw immuunsysteem en uw lichaamseigen geneeskracht.
In Anthozym Petrasch zijn de natuurlijke bouwstoffen geconcentreerd en in grote hoeveelheden aanwezig. Zo staan drie maatbekertjes (90 ml) gelijk aan het sap van één kilo rode bieten. Een poosje Anthozym Petrasch gebruiken en u sterkt sneller aan na ziekte, helpt uw immuunsysteem en voelt zich een stuk fitter en energieker!

Anthozym Petrasch

Anthozym Petrasch

Nu twee verpakkingen geen € 67,-
maar slechts € 55,95
inhoud per verpakking 500 ml

Bestellen
Rode bieten-extract met zwarte bessen, rechtsdraaiend melkzuur, ijzer en
Vitamine C.

Anthozym Petrasch

Prijs per verpakking
€ 33,50
inhoud 500 ml

Bestellen

Ervaring met Anthozym Petrasch?

Deel uw ervaring met anderen via GezondDirect.nl.
Ervaring delen

© 2018 GezondDirect.nl is een onderdeel van SanoPharm Nederland BV – Algemene voorwaardenSitemapWebdesign & Webdevelopment door Earnst

De beste gezondheidssupplementen, direct bij u thuisbezorgd